Terapia Vampir este o procedura medicala de reintinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Terapia Vampir  functioneaza pe baza principiului ca factorii de crestere depozitati in sange ajuta la obtinerea unei plasme care este injectata in zonele ce au nevoie de bioregenerare.

Terapia Vampir Cluj

Terapia Vampir este o metoda foarte apreciata datorita faptului ca foloseste mecanismele proprii organismului de regenerare, ceea ce garanteaza succes absolut.

Metoda este simpla, sigura, fara reactii alergice, pirogenice. Folosind sangele propriu al pacientului, riscul de infectare cu HIV, HCV, etc. este eliminat. Procedura de obtinere a plasmei autologe imbogatita cu plachete (A-PRP)are urmatoarele beneficii:

-activeaza celulele stem

-stimuleaza fibroblastii

-accelereaza procesul de regenerare tisulara

-sustine procesul de angiogeneza

Este recomandata pentru:

– reintinerire faciala si estomaparea ridurilor

– reintinerirea pielii din zona decolteului, gatului, bratelor

– vergeturi

– regenerarea parului

Plasma autologa imbogatita cu plachete este diferita de substantele alogene (precum acidul hialuronic) prin faptul ca nu umple ridurile, ci stimuleaza fibroblastele care vor produce colagenul responsabil cu regenerarea pielii.

Procedura este extrem de simpla: primul pas consta in recoltarea unei probe de sange de la pacient din care se va obtine o cantinate sufiecienta de plasma. Pasul urmator presupune ca sangele va fi introdus intr-un aparat ce foloseste forta centrifuga, unde va fi lasat pret de aproximativ 10 minute pentru a recolta trombocitele. Rezultatul consta intr-un fluid bogat in plachete sangvine care vor fi injectate in zonele selectate de pacient.

Intreaga procedura dureaza aproximativ 30 de minute.

Eventualele contraindicatii sunt discutate impreuna cu chirurgul plastician in momentul consultatiei si evaluarii faciale. Deci, consultatia este primul pas pe care trebuie sa il faceti pentru a dori o rejuvenare faciala.

terapia vampir cluj