Marire buze Cluj

Descriere generală a procedeului de marire a buzelor

Prin mărirea buzelor se realizează creșterea de volum a buzelor, atât cât este posibil, în vederea producerii unui echilibru estetic al feței. Pentru multe femei, care au buzele subțiri și mici, această tehnică oferă multe satisfacții personale.

Procedeul de mărire a buzelor utilizează o gamă variată de produse sintetice sau biologice și poate fi realizat prin două tehnici: fie prin utilizarea de produse injectabile (acid hialuronic, grăsime proprie), fie prin implanturi de buze cu silicon permanent.

Mărirea buzelor este o problemă de natură estetică, prin care se are în vedere ca buzele mărite și remodelate să se îmbine armonios cu structura feței.

În urma unei consultații de specialitate, se va stabili metoda de tratament potrivită pentru fiecare pacient în parte. Durata rezultatelor depinde de metodă, de vârstă și de zona tratată și poate consta între 6-12 luni pentru injectabile, fiind definitivă pentru implant. Procedura de mărire a buzelor durează aproximativ 30 de minute și poate necesita anestezie locală, deși majoritatea substanțelor folosite conțin anestezic.

Produsele utilizate la clinica noastră sunt de ultimă generație, ele păstrând aspectul natural al pielii. În cazul tehnicii de utilizare a produselor injectabile, este recomandabil să se repete procedura la anumite intervale de timp, în vederea păstrării efectului dorit.

Perioada de recuperare dupa tratamentul de marire de buze

Pacientul își poate relua activitatea zilnică imediat după tratamentul de mărire a buzelor. În urma procedurii, buzele vor fi ușor umflate și înroșite câteva ore.