Injectii acid hialuronic Cluj

Odată cu trecerea timpului apar ridurile, deoarece pielea îşi pierde din elasticitate şi flexibilitate. Tehnicile actuale de îmbunătățire a aspectului pielii şi de modelare a conturului feței au obținut rezultate considerabile. Injectarea substanțelor cosmetice – filleri – este una din metodele nechirurgicale folosite împotriva îmbătrânirii

Ce este tratamentul injectabil cu acid hialuronic?

În ultimii ani a fost dezvoltată o nouă generație de filleri bazați pe acid hialuronic, pentru a restructura caracteristicile şi volumele feței. Acidul hialuronic este o substanță proprie organismului uman şi ajută la hidratare şi volumizare. Fillerul injectabil este biodegradabil şi se prezintă sub formă de gel.

 De ce injectiile cu acid hialuronic?

Această substanță se prezintă cu densități diferite, fiecare densitate are puterea de a trata anumite zone problematice.

Substanța cu densitate mică sau ușoară poate fi folosită în tratarea ridurilor fine și a șanturilor din jurul gurii și a ochilor.

Cu o densitate medie, aidul hialuronic are ca scop remodelarea buzelor și eliminarea șanțurilor din jurul nasului (nazogeniene) și a liniilor din jurul gurii.

Fillerele cele mai dense sunt folosite la restructurarea volumelor din ariile obrajilor, pomeților, remodelarea bărbiei și la corecția contururilor faciale.

Acest tratament este recomandat în tratarea altor arii, cum ar fi decolteul sau mâinile. Cicatricile pot fi șterse cu rezultate satisfăcătoare.

Particularități ale tratamentului injectabil cu acid hialuronic.

  • Procedura durează în mod normal aproximativ 30 de minute, dar depinde de corectia dorită de pacient.
  • Nu cauzează reacții adverse
  • Rezultatele sunt de lungă durată (pentru unii pacienți pot dura mai mult de un an), dar nu permanente.
  • În medie, efectul durează între 6 și 9 luni, depinzând de cantitatea injectată, zona tratata, calitatea pielii, vârsta pacientului și stilul de viață.
  • Procedura este simplă, efectul fiind vizibil dar pentru menținere vor fi necesare rectificări.
  • Nu este nevoie de timp de recuperare, dar se recomandă evitarea aspirinei sau al altor medicamente antiinflamatorii pe parcursul a câteva zile pentru a reduce riscul de edem.