Injecții botox


Injecţiile cu Botox sunt cel mai cunoscut şi utilizat procedeu minim invaziv de chirurgie estetică. În ultimii ani, injectarea cu Botox a avut o răspândire mult mai mare, inclusiv bărbații apelând la acest tratament.

Citește mai departe…

Injectare acid hialuronic


Odată cu trecerea timpului apar ridurile, deoarece pielea îşi pierde din elasticitate şi flexibilitate. Tehnicile actuale de îmbunătățire a aspectului pielii şi de modelare a conturului feței au obținut rezultate considerabile. Injectarea substanțelor cosmetice – filleri

Citește mai departe…

Mărirea buzelor


Prin mărirea buzelor se realizează creșterea de volum a buzelor, atât cât este posibil, în vederea producerii unui echilibru estetic al feței. Pentru multe femei, care au buzele subțiri și mici, această tehnică oferă multe satisfacții personale.

Citește mai departe…

Lifting facial


Cei mai buni candidați pentru liftingul facial sunt pacienții a căror piele de pe față și de pe gât începe să se lase, dar își păstrează încă elasticitatea, iar structura osoasă este puternică și bine conturată.

Citește mai departe…

Corecție pleoape


Intervenția chirurgicală de blefaroplastie (corecția chirurgicală a pleoapelor căzute) are ca scop îndepărtarea excesului tegumentar și de țesut adipos de la nivelul pleoapelor superioare sau/și inferioare.

Citește mai departe…

Mărire barbie


Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală ce caută să îmbunătățească funcția fizică și să minimalizeze deformarile ori cicatricile, rezultate în urma accidentelor sau bolilor, precum și defectele din naștere.

Citește mai departe…

Remodelare nas


În cazul în care mărimea sau forma nasului dumneavoastră vă deranjează, chirurgia cosmetică poate reprezenta soluția ideală. În general, rinoplastia îmbunătățește proporțiile nasului refăcând armonia feței și redând încrederea în sine.

 

Citește mai departe…

Corectare urechi


Deformarea urechilor poate duce la frustrarea copilului și la inadaptarea lui în mediul de la școală. Chiar și pentru adulți efectele sunt nu numai de ordin estetic…

 

 

Citește mai departe…