Marire sani Cluj


Marirea sanilor (mamoplastie de augmentare) este o procedură de chirurgie estetică, prin care se utilizează implanturile mamare pentru a mări sânii, păstrând în același timp forma naturală a acestora. Intervenția de mărire de sâni este probabil cea mai bună soluție, în cazul în care vă doriți ca sânii dumneavoastră să fie mai mari, mai plini de volum sau să aibă o formă mai tinerească.

În prezent, la doctorul Ciceo, marirea sanilor prin implanturi mamare este singura metodă folosită pentru augmentarea sânilor, și conferă pacientelor noastre atât siguranță cât și un aspect estetic plăcut. Prin această procedură, se poate corecta ptoza de gradul I (căderea sânilor), hipotrofia mamară cât și asimetria mamară.

Implanturile mamare utilizate de doctorul Ciceo sunt de ultimă generație, precum la orice altă clinică de estetică din lume, și sunt formate din gel siliconic sau soluții saline, învelite într-un material cu suprafața rezistentă. Gelul care formează proteza siliconică este unul coeziv, care nu curge, în situatia în care învelișul este distrus. Cele mai utilizate proteze pentru mărirea sânilor sunt cele de implanturi cu silicon, deoarece oferă un aspect mult mai natural sânului.

Implanturile mamare au forme diferite (rotunde, bombate, anatomice) și mărimi care pot fi alese în funcție de măsurătorile efectuate de chirurgul plastician, precum și de dorința pacientei.

In ce consta consultatia pentru procedura de marire de sani la doctorul Ciceo din Cluj?

Primul pas pe care viitoarea pacientă trebuie să-l facă este consultația. În timpul acestei întâlniri, vă voi explica în ce constă procedura de mărire a sânilor și vă va evalua starea de sănătate fizica, psihică, dar și emoțională. De asemenea, veți primi și informații referitoare la riscurile și beneficiile acestei proceduri. Chirurgul vă va prezenta o serie de proteze cu care acesta lucrează. Este foarte important să îndepliniți toate indicațiile și recomandările chirurgului dumneavoastră (atât în perioada preoperatorie cât și postoperatorie), în vederea minimizării riscurilor.

Pregătirea preoperatorie pentru intervenția de marire de sani cu proteze de silicon

Înainte de intervenția de mărire a sânilor pacienta trebuie să efectueze unele analize recomandate de medicul chirurg. Printre acestea se numără analize de laborator, mamografia sau ecografia, care vor permite vizualizarea țesutului glandular și adoptarea unei proceduri corespunzătoare. Toate acestea se realizează în cadrul clinicii sub supravegherea mea. Pentru a evita problemele legate de coagularea sângelui, este important ca pacienta să renunțe la administrarea aspirinei și a anticoncepţionalelor cu două săptămâni înainte de intervenție.

Procedura chirurgicală de marire de sani cu implant mamar

Procedurile chirurgicale privind mărirea sânilor prin implanturi mamare sunt diverse. În funcție de trăsăturile anatomice ale pacientei, chirurgul va decide tipul de metodă ce trebuie utilizată. Intervenția chirurgicală se efectuează sub efectul anesteziei generale și durează 1-2 ore.

Recuperarea post-operatorie dupa marirea sanilor

Perioada de recuperare variază de la o pacientă la alta. Pacienta își va putea relua activitatea după o săptămână de la intervenție și nu este indicat să depună efort fizic.